| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Joanna Lekka Robsesja

|
Wysłany: 13:46, Wto, 08.Maj 2007 Temat postu: Singiel I'd Wait For Life |
|
|
Fotki z najnowszego clipu Take That, który zostanie wydany w Anglii. W Niemczech najnowszym singlem będzie "Reach Out"
|
 |
ajka74 Gość
|
Wysłany: 14:14, Wto, 08.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
ładnie to wygląda może Jason zagra w roli głównej ku uciesze niektórych osób lekki zarościk robi swoje na kwadratowej szczęce, aż sama go muszę obejrzeć  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
...Aguśka... Max Robviously Robsessed

|
Wysłany: 14:31, Wto, 08.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
| Joanna napisał: | | Fotki z najnowszego clipu Take That, który zostanie wydany w Anglii. W Niemczech najnowszym singlem będzie "Reach Out" |
Joanna tak napisałąś ze nie rozumiem. Czy to też są zdjecia do "Reach Out", czy w Angli to bedzie inna piosenka
| ajka74 napisał: | | może Jason zagra w roli głównej ku uciesze niektórych osób |
Ajka jak Jason zagra w głownej roli to na kolejnym zjeźdze to bedzie klip przewodni. Nie bedzesz miała wyjścia i bedziesz ogladać dla samej przyjemności patrzenia . Ewentualnie dźwiek Ci moge wyłaczyć.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Joanna Lekka Robsesja

|
Wysłany: 14:33, Wto, 08.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Co do clipu "I'd wait for life" to dzisiejszy "The Sun" podał że na początku clipu chłopcy wskakują do wody. Pózniej jest kilka "historyjek", które jakby opowiadały jakąś historie.Jason tańczy z nieznajomą blondynką, Gary podróżuje mercedesem,Mark ubrany jest w lateksową maskę a Howard włóczy się bez celu.Premiera clipu juz na dniach
PS. Swoją drogą Ajka masz rację Jason z tym zarostem wygląda bosko
Odpowiadając jeszcze na pyatnie Agi, fotki te są z clipu "I'd wait for life" i ten singiel właśnie będzie wydany w Anglii.
Widzę Aguska że jesteś fanką Jasona Dla Ciebie parę moich ulubionych fotek Jay'a.
|
 |
Slow Lekka Robsesja

|
Wysłany: 16:17, Wto, 08.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Tak, pamiętam, że 10 lat temu żaden pan z TT mi się nie podobał. Żaden. Naprawdę, wtedy słuchałm ich muzyki! I własciwe wszystko się odmieniło po tych 10 latach. LOL. Panowie z TT jak wino...zmarszczki, trzydniowy zarost, są starzy i brzydcy. I własnie takich ich lubię. Wizualnie prezentują się teraz rewelacyjnie. Chyba najlepiej z całej czwórki wyglądają Jason i Gary.
Jeśli zaś chodzi o nowy singiel - I'd Wait for Life - to czekam tylko na teledysk, bo samej piosenki bardzo nie lubię. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 17:56, Wto, 08.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Joanna dzięki myśle ze nie tylko ja skorzystam ale Madzik rownież. Fanka to duże słowo ale lubie sobie popatrzeć na tą kwadratową szczęke.
Kurcze i na ktory tu sie teraz zdecydowac żeby z niego nasz Admin mi tapete zrobił
Zdecydowanie masz Slow racje Gary wyglada dużo lepiej i jak ja to mowie ma potencjał. Nawet nie koniecznie ukryty  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madzik Max Robviously Robsessed

|
Wysłany: 19:37, Wto, 08.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Czym ja sobie zasłuzyłam na tak piękne zdjęcia !!! _________________ 15.07.2006 Hamburg<3 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Joanna Lekka Robsesja

|
Wysłany: 05:57, Pią, 18.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Okładka najnowszego singla. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tania Fan

|
Wysłany: 21:04, Pią, 18.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Mnie Take That jakoś w ogóle nie przekonują ani muzyką, ani samymi sobą. Zwyczajni kolesie, którzy nie mają tego "coś" co Rob..  _________________ I sit and wait, does an angel contemplate my fate... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andulka Robviously Robsessed

|
Wysłany: 21:09, Pią, 18.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Tania bo moze Twoj wiek na to nie pozwala. Trzeba bylo znac chlopakow "sprzed lat".....moze bybylo latwiej teraz cos na ten temat powiedziec. Chociaz ja tez nie zaprzecze,ze Rob najprzystojniejszy  _________________
www.rw.web-host24.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 21:22, Pią, 18.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Jak to Rob najprzystojniejszy ???? w życiu
Andulka chodz na śnieg bedziemy sie bić.
Śniegu nie ma .... Wygrałam.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andulka Robviously Robsessed

|
Wysłany: 21:29, Pią, 18.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Radku czy ja bym mogla prosic o ikonke z biala flaga???? Widze ,ze nie mam innego wyjscia jak nia Agusce pomachac .Zalatwila mnie bez mojej wiedzy  _________________
www.rw.web-host24.com |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madzik Max Robviously Robsessed

|
Wysłany: 12:23, Sob, 19.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
| Joanna napisał: |
Okładka najnowszego singla. |
czyli co jednak singiel do "I'd wait for life" a nie do 'Reach out" ?? :>> jeśl i tak to chyba oszaleje ze szczescia
bo dla mnie "I'd wait for life" jest bezkonkurencyjnie najlepsza piosenka na całym "Beautiful world" noi jeszcze "wooden Boat" za tekst <B _________________ 15.07.2006 Hamburg<3 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Joanna Lekka Robsesja

|
Wysłany: 15:19, Sob, 19.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Madzik nie wiem czemu i kto tak wymyślił ale to wszystko wygląda tak:
-"Reach out" wychodzi m.in w Niemczech i Włoszech ale do tej piosenki clipu nie będzie ( a szkoda )
-"I'd wait for life" wychodzi niby tylko w Anglii a clip już jest.
Namieszali.....
Ja czekam na "Like I never Loved you at all" albo "Beautiful World" w wersji singlowej. Normalnie moge tego słuchac w nieskończoność!! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 16:24, Sob, 26.Maj 2007 Temat postu: |
|
|
Dobra to ja mam proźbe bo mi sie miesza moze Moderator przemianowac tytuł tego całego tematy na I'd wait for love  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Slow Lekka Robsesja

|
Wysłany: 17:38, Sro, 01.Sie 2007 Temat postu: |
|
|
Właśnie przed chwila dowiedziałam się, że singiel "I'd wait for life" zawiera bardzo zacny b-side "We all fall down"
Kto chce może odsłuchać na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=PhJIZmY1llA
Jako zwolenniczka niektórych solowych dokonań Marka Owena (zwłaszcza za okrutnie niedoceniony album "How the mighty fall"), każdy jego wpływ na brzmienie nowych utworów TT przyjmuję z zadowoleniem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Radek83 Administrator Forum

|
Wysłany: 00:41, Czw, 02.Sie 2007 Temat postu: |
|
|
Dzieki za podzielenie się piosenka TT. Mi się podoba, a dzięki piosence "babe" z 94 roku jestem tu teraz ... i Wy zresztą też. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 11:58, Czw, 02.Sie 2007 Temat postu: |
|
|
Piosenka wpadajca w ucho...ale ten glos Marka masakra jak zawsze
| Radek83 napisał: | | dzięki piosence "babe" z 94 roku jestem tu teraz ... i Wy zresztą też. |
No tak, mnie wkrecilo dopiero BACK FOR GOOD a nie Babe ale moge sie z Toba w tej kwestii zgodzic. Dzisiaj  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Joanna Lekka Robsesja

|
Wysłany: 17:54, Sro, 19.Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
Dla zainteresowanych podaje linka do innego b-sida TT, który zresztą dostał nagrodę dla stacji Pro7.
http://pl.youtube.com/watch?v=Ift3Vn_DB_8 _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
|
| Powrót do góry |
|
 |