Zarejestruj się | Home |Pomoc | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości| Zaloguj
Singiel I'd Wait For Life
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    RW Forum -> Informacje (TT)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Joanna
Lekka Robsesja
Lekka Robsesja

PostWysłany: 13:46, Wto, 08.Maj 2007    Temat postu: Singiel I'd Wait For Life Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fotki z najnowszego clipu Take That, który zostanie wydany w Anglii. W Niemczech najnowszym singlem będzie "Reach Out"

Gość

PostWysłany: 14:14, Wto, 08.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładnie to wygląda Very Happy może Jason zagra w roli głównej ku uciesze niektórych osób Twisted Evil lekki zarościk robi swoje na kwadratowej szczęce, aż sama go muszę obejrzeć Exclamation
Powrót do góry
...Aguśka...
Max Robviously Robsessed
Max Robviously Robsessed

PostWysłany: 14:31, Wto, 08.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Joanna napisał:
Fotki z najnowszego clipu Take That, który zostanie wydany w Anglii. W Niemczech najnowszym singlem będzie "Reach Out"

Joanna tak napisałąś ze nie rozumiem. Czy to też są zdjecia do "Reach Out", czy w Angli to bedzie inna piosenka Question

ajka74 napisał:
może Jason zagra w roli głównej ku uciesze niektórych osób

Ajka jak Jason zagra w głownej roli to na kolejnym zjeźdze to bedzie klip przewodni. Nie bedzesz miała wyjścia i bedziesz ogladać dla samej przyjemności patrzenia . Ewentualnie dźwiek Ci moge wyłaczyć. Lol!
Lekka Robsesja
Lekka Robsesja

PostWysłany: 14:33, Wto, 08.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do clipu "I'd wait for life" to dzisiejszy "The Sun" podał że na początku clipu chłopcy wskakują do wody. Pózniej jest kilka "historyjek", które jakby opowiadały jakąś historie.Jason tańczy z nieznajomą blondynką, Gary podróżuje mercedesem,Mark ubrany jest w lateksową maskę a Howard włóczy się bez celu.Premiera clipu juz na dniach Very Happy Very Happy

PS. Swoją drogą Ajka masz rację Jason z tym zarostem wygląda bosko Very Happy

Odpowiadając jeszcze na pyatnie Agi, fotki te są z clipu "I'd wait for life" i ten singiel właśnie będzie wydany w Anglii.
Widzę Aguska że jesteś fanką Jasona Very Happy Very Happy Very Happy Dla Ciebie parę moich ulubionych fotek Jay'a.

Lekka Robsesja
Lekka Robsesja

PostWysłany: 16:17, Wto, 08.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, pamiętam, że 10 lat temu żaden pan z TT mi się nie podobał. Żaden. Naprawdę, wtedy słuchałm ich muzyki! I własciwe wszystko się odmieniło po tych 10 latach. LOL. Panowie z TT jak wino...zmarszczki, trzydniowy zarost, są starzy i brzydcy. I własnie takich ich lubię. Wizualnie prezentują się teraz rewelacyjnie. Chyba najlepiej z całej czwórki wyglądają Jason i Gary.

Jeśli zaś chodzi o nowy singiel - I'd Wait for Life - to czekam tylko na teledysk, bo samej piosenki bardzo nie lubię.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
...Aguśka...
Max Robviously Robsessed
Max Robviously Robsessed

PostWysłany: 17:56, Wto, 08.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Joanna dzięki myśle ze nie tylko ja skorzystam ale Madzik rownież. Wink Fanka to duże słowo ale lubie sobie popatrzeć na tą kwadratową szczęke.
Kurcze i na ktory tu sie teraz zdecydowac żeby z niego nasz Admin mi tapete zrobił Cool Lol!

Zdecydowanie masz Slow racje Gary wyglada dużo lepiej i jak ja to mowie ma potencjał. Nawet nie koniecznie ukryty Lol!
Max Robviously Robsessed
Max Robviously Robsessed

PostWysłany: 19:37, Wto, 08.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czym ja sobie zasłuzyłam na tak piękne zdjęcia !!!
Joanna
Lekka Robsesja
Lekka Robsesja

PostWysłany: 05:57, Pią, 18.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okładka najnowszego singla.
Fan
Fan

PostWysłany: 21:04, Pią, 18.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie Take That jakoś w ogóle nie przekonują ani muzyką, ani samymi sobą. Zwyczajni kolesie, którzy nie mają tego "coś" co Rob.. Cool
Andulka
Robviously Robsessed
Robviously Robsessed

PostWysłany: 21:09, Pią, 18.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tania bo moze Twoj wiek na to nie pozwala. Trzeba bylo znac chlopakow "sprzed lat".....moze bybylo latwiej teraz cos na ten temat powiedziec. Chociaz ja tez nie zaprzecze,ze Rob najprzystojniejszy Lol!

www.rw.web-host24.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
...Aguśka...
Max Robviously Robsessed
Max Robviously Robsessed

PostWysłany: 21:22, Pią, 18.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak to Rob najprzystojniejszy ???? w życiu

Andulka chodz na śnieg bedziemy sie bić.

Śniegu nie ma .... Wygrałam. Laughing Laughing
Robviously Robsessed
Robviously Robsessed

PostWysłany: 21:29, Pią, 18.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Radku czy ja bym mogla prosic o ikonke z biala flaga???? Widze ,ze nie mam innego wyjscia jak nia Agusce pomachac Lol!.Zalatwila mnie bez mojej wiedzy Wink

www.rw.web-host24.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Madzik
Max Robviously Robsessed
Max Robviously Robsessed

PostWysłany: 12:23, Sob, 19.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Joanna napisał:

Okładka najnowszego singla.

czyli co jednak singiel do "I'd wait for life" a nie do 'Reach out" ?? :>> jeśl i tak to chyba oszaleje ze szczescia
bo dla mnie "I'd wait for life" jest bezkonkurencyjnie najlepsza piosenka na całym "Beautiful world" noi jeszcze "wooden Boat" za tekst <B
Joanna
Lekka Robsesja
Lekka Robsesja

PostWysłany: 15:19, Sob, 19.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madzik nie wiem czemu i kto tak wymyślił ale to wszystko wygląda tak:
-"Reach out" wychodzi m.in w Niemczech i Włoszech ale do tej piosenki clipu nie będzie ( a szkoda Sad )
-"I'd wait for life" wychodzi niby tylko w Anglii a clip już jest.
Namieszali.....
Ja czekam na "Like I never Loved you at all" albo "Beautiful World" w wersji singlowej. Normalnie moge tego słuchac w nieskończoność!!
Max Robviously Robsessed
Max Robviously Robsessed

PostWysłany: 16:24, Sob, 26.Maj 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra to ja mam proźbe bo mi sie miesza moze Moderator przemianowac tytuł tego całego tematy na I'd wait for love Wink
Lekka Robsesja
Lekka Robsesja

PostWysłany: 17:38, Sro, 01.Sie 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie przed chwila dowiedziałam się, że singiel "I'd wait for life" zawiera bardzo zacny b-side "We all fall down"

Kto chce może odsłuchać na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=PhJIZmY1llA

Jako zwolenniczka niektórych solowych dokonań Marka Owena (zwłaszcza za okrutnie niedoceniony album "How the mighty fall"), każdy jego wpływ na brzmienie nowych utworów TT przyjmuję z zadowoleniem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Radek83
Administrator Forum

PostWysłany: 00:41, Czw, 02.Sie 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za podzielenie się piosenka TT. Mi się podoba, a dzięki piosence "babe" z 94 roku jestem tu teraz ... i Wy zresztą też.
Max Robviously Robsessed
Max Robviously Robsessed

PostWysłany: 11:58, Czw, 02.Sie 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piosenka wpadajca w ucho...ale ten glos Marka masakra jak zawsze

Radek83 napisał:
dzięki piosence "babe" z 94 roku jestem tu teraz ... i Wy zresztą też.

No tak, mnie wkrecilo dopiero BACK FOR GOOD a nie Babe ale moge sie z Toba w tej kwestii zgodzic. Dzisiaj Wink
Lekka Robsesja
Lekka Robsesja

PostWysłany: 17:54, Sro, 19.Wrz 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dla zainteresowanych podaje linka do innego b-sida TT, który zresztą dostał nagrodę dla stacji Pro7.
http://pl.youtube.com/watch?v=Ift3Vn_DB_8
Max Robviously Robsessed
Max Robviously Robsessed

PostWysłany: 18:31, Sro, 19.Wrz 2007    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A do tego ta reklama dla Pro7
http://pl.youtube.com/watch?v=jKA9aqzsu2E&mode=related&search=

śmieszna.

A z jakiego to singla Joanna?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    RW Forum -> Informacje (TT) Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: