No więc jestem już po koncercie, chciałem wczoraj napisać, ale emocje były taaak wielkie, że po koncercie wypiłem kilka piw na uspokojenie, a i tak całą noc nie mogłem spać...
Mimo tego, że na koncert wybrałem się dość późno, to i tak stałem bardzo blisko sceny. Jakieś 10 kroków dzieliło mnie od sceny.
Kamery latały nam nad głowami, po każdym występie zmieniali dekorację sceny, a my - widownia w tym momencie robiła dogrywki aplauzów, haha -> prowadzący zapowiadali gwiazdę, która właśnie skończyła występ, a my darliśmy się jakbyśmy co dopiero mieli ją zobaczyć na scenie - to mnie bardzo bawiło

Z niecierpliwością czekam do jutra, do godziny 20:00, bo puszczą całe dwa koncerty Children in Need Rocks z 12 i 13 listopada sklejone w jedno.
Jako pierwsi wystąpili chłopacy z grupy Kings of leon, nie będe tu wypisywał jakie piosenki śpiewali, bo jakbym miał tak każdego opisywać, to nikomu nie chciałoby się czytać
Następnie dziewczyny z Little Mix zrobiły wielkie show na scenie- fajerwerki, tańce takie jak w teledysku itp.
Jeśli się nie mylę, to następny był nasz kochany
Robbie. Najpierw zaśpiewał "Shine my shoes", później "Go Gentle". Darłem się, śpiewałem, ale czułem taki ścisk w gardle, że nie mogłem śpiewać tak głośno, jak chciałem. To z tego szoku chyba. Pierwszy raz zobaczyć swojego idola, jeszcze na wyciągnięcie ręki praktycznie. Oczywiście nie obyło się bez łez - leciały mi po policzkach ze wzruszenia. Doskonale się prezentował Pan Williams, tylko jakiś taki wielki mi się wydawał. Oj - ciężko to opisać.
Gary zaśpiewał "Shine", "Rule the world", duet z Agnetha Flatskog ( z Abby ) "I should've fallowed you home".
Oczywiście jak tylko Robbie pojawił się na scenie, to zebrał największy aplauz ze wszystkich gwiazd.
Nawiększą jednak reakcję zebrał występ
Robbie, Gary i Barry Manilow - "Could it be magic".
Nie wiem za bardzo, co jeszcze pisać, bo wciąż nie mogę się otrząsnąć.
Mam zdjęcia i krótkie filmiki, nie wiedziałem, co lepiej robić - czy zdjęcia, czy filmiki, więc robiłem trochę tego, trochę tego. Szybko coś wrzucę - obiecuję