Robowy telefon w Era GSM

Tutaj przeczytasz najnowsze informacje i możesz je komentować.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
zeniu007
Robviously Robsessed
Robviously Robsessed
Posty: 856
Rejestracja: 23:23, wt, 13.lut 2007
Lokalizacja: Piła / Newbury ( UK )
Kontaktowanie:

Postautor: zeniu007 » 18:33, wt, 03.lip 2007

Madzia mój telefon popsuł się po kilku miesiącach... Znaczy się złapał taką zawiechę, że już nie dało się go włączyć, a jak zaniosłem go do naprawy, to powiedzieli, że pierwszy raz widzą taki przypadek... :roll: No, ale tak mi sie podoba, że nie mogłem innego kupić, więc wziąłem taki sam. Ten jest bardziej posłuszny od tamtego, tzn. Nie robi mi takich "scen"...
Na pewno długo będziesz ze swojego nabytku zadowolona, ja zawsze miałem pecha, więc chyba mogłem sie spodziewać, że coś złego spotka mój kochany telefon... O tego, który mam teraz będe BARDZO dbał :wink:

Beti_h

Postautor: Beti_h » 18:46, wt, 03.lip 2007

...
Ostatnio zmieniony 22:05, czw, 11.paź 2007 przez Beti_h, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Agnieszka
Robviously Robsessed
Robviously Robsessed
Posty: 1144
Rejestracja: 18:47, pn, 31.lip 2006
Lokalizacja: Krosno
Kontaktowanie:

Postautor: Agnieszka » 19:35, wt, 03.lip 2007

No to gratulacje :wink: A ja jeszcze dodatkowo dorzucam pytanko czy dalej Robowy telefonik jest w ofercie Ery, bo kończy mi się umowa już w październiku i powoli muszę nad tym już myśleć :lol: Bo jeśli jest to chciałabym coś wiedzieć mniej więcej na temat tej pewnie nienormalnej ofery :lol2: bo kwestia zmiany sieci nie wchodzi w gre :madrala:
Obrazek

Something beautiful will come your way:)

Beti_h

Postautor: Beti_h » 20:01, wt, 03.lip 2007

///
Ostatnio zmieniony 22:05, czw, 11.paź 2007 przez Beti_h, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Morris Moss
Robviously Robsessed
Robviously Robsessed
Posty: 1427
Rejestracja: 23:06, pn, 26.lut 2007
Lokalizacja: Księstwo Łowickie

Postautor: Morris Moss » 21:28, wt, 03.lip 2007

Stop. Bo ja trochę nie kapuję. Czyli, że on już jest w erze?

A gdzie mogę zobaczyć jak on wygląda w erze i jak jest z umową przy jego kupnie?

Beti_h

Postautor: Beti_h » 22:20, wt, 03.lip 2007

...
Ostatnio zmieniony 22:06, czw, 11.paź 2007 przez Beti_h, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Madzia16pl
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum
Posty: 320
Rejestracja: 23:40, śr, 14.gru 2005
Lokalizacja: Siedlce
Kontaktowanie:

Postautor: Madzia16pl » 10:20, śr, 04.lip 2007

Niestety jest to zwylky SE ;(. W erze tez jest juz tylko zwykly, ale w tej chwii nie byl on dostepny i wylacznie jest w plusie i orange, a ze plus mial korzystniejsza oferte to mam wlasnie w nim. Juz chyba ta oferta z Robbciem u nas sie nie pojawi cos tak czuje, wiec dobry i zwykly SE. No, ale sama swiadomosc, ze Robbie promowal taki telefon to juz cos :D:D I tak sie ciesze ze go mam :D Bo jest chyba najlepszy. Cholernie mi sie spodobla :D:D

P.S Zeniu nie tylko ty masz pech w zyciu, wiec ewentualnie wiem czego mniej wiecej sie juz spodzewac. Jak sie dowiedzialam, ze mi mamusia wezmie telefonik to siedzialam i sie modlilam,zeby mi go nie wykupii. No a teraz bede sie siedziala i modlila zeby mi sie szybko nie popsul :)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Agnieszka
Robviously Robsessed
Robviously Robsessed
Posty: 1144
Rejestracja: 18:47, pn, 31.lip 2006
Lokalizacja: Krosno
Kontaktowanie:

Postautor: Agnieszka » 11:14, śr, 04.lip 2007

No to lipa :( Przeszukiwałam wczoraj dokładnie tą strone Ery co podała Beti_h i niestety są tylko te zwykłe :he: W takim razie jak nie ma to ja napewno nie pisze się na SE, bo strasznie krótko bateria trzyma :roll: A u mnie to niezwykle istotna rzecz :wink: Szczęśliwym posiadaczom Robowego SE zazdroszcze, pokazujcie się z nim wszędzie ile wlezie :lol2:
Obrazek



Something beautiful will come your way:)

Beti_h

Postautor: Beti_h » 11:49, śr, 04.lip 2007

....
Ostatnio zmieniony 22:06, czw, 11.paź 2007 przez Beti_h, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Magda
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum
Posty: 432
Rejestracja: 07:46, śr, 22.lis 2006

Postautor: Magda » 12:20, śr, 04.lip 2007

Beti_h pisze:na allegro niekiedy można trafić wymienną klapkę z logo Roba Wink


tak i to po przyzwoitych cenach ja swoja kupilam za 9zl :P nie mam SE w300i ale do mojego telefonu tez pasowala :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Madzia16pl
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum
Posty: 320
Rejestracja: 23:40, śr, 14.gru 2005
Lokalizacja: Siedlce
Kontaktowanie:

Postautor: Madzia16pl » 12:24, śr, 04.lip 2007

O to fajnie. A dokladnie to gdzie moge szukac tych klapek z Robbowym logiem?
Obrazek



Obrazek

Awatar użytkownika
Magda
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum
Posty: 432
Rejestracja: 07:46, śr, 22.lis 2006

Postautor: Magda » 12:33, śr, 04.lip 2007

w allegro wpisz Robbie Williams to jak beda jakies wystawione to napewno tam beda ale przed chwila patrzalam i nie bylo. mozesz tez wpisac se w300i :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Madzia16pl
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum
Posty: 320
Rejestracja: 23:40, śr, 14.gru 2005
Lokalizacja: Siedlce
Kontaktowanie:

Postautor: Madzia16pl » 13:00, śr, 04.lip 2007

No narazie nie ma zadnej klapki od zakupu. Patrzylam pod Robbie Williams i w300i. No coz poczekam sobie, nie spieszy mi sie :) :D Wazne, ze mam telefon hehe, a klapka to moze poczekac.
Obrazek



Obrazek

Awatar użytkownika
Morris Moss
Robviously Robsessed
Robviously Robsessed
Posty: 1427
Rejestracja: 23:06, pn, 26.lut 2007
Lokalizacja: Księstwo Łowickie

Postautor: Morris Moss » 14:12, śr, 04.lip 2007

Przegapiłem bardzo fajną okazję. A to tylko dlatego, że przez jakiś czas przestałem interesować się tym telefonem. :cry:

Awatar użytkownika
tania
Fan
Fan
Posty: 44
Rejestracja: 13:14, wt, 24.paź 2006
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

Postautor: tania » 15:19, śr, 04.lip 2007

Nie przejmuj sie Morris za bardzo. Ja ten telefon Robowy mam juz prawie rok i ogolnie jest fajny, bo lubie Sony Ericssony, ale zeby to jakies niesamowite cudo bylo to nie powiem...
Z Roba jest tyle, ze pare dodatkow (takie tapety mozna sobie samemu wgrac w inny tel) i klapka, na ktora malo kto w ogole zwaraca uwage.
Po roku sa juz pewnie fajniejsze modele :wink:
I sit and wait, does an angel contemplate my fate...

Awatar użytkownika
zeniu007
Robviously Robsessed
Robviously Robsessed
Posty: 856
Rejestracja: 23:23, wt, 13.lut 2007
Lokalizacja: Piła / Newbury ( UK )
Kontaktowanie:

Postautor: zeniu007 » 17:38, śr, 04.lip 2007

tania zapomniałaś napisać, że ten telefon ma jeszcze motyw RW, kilka dźwięków z Nim, "aż" minutowy koncert i naklejki na obudowę z Robbie'm... :wink:
W ogóle wpadłem na pomysł... :mysle: Jeśli komuś na prawdę BARDZO zależy na tym telefonie, to tu ( w Anglii ) jest go dużo. Także jak ktoś się uprze, to można to jakoś załatwić. Nie wiem, mogę kupić i wysłać, albo cuś. On ma w sobie polskie menu, także z tym problemu byście nie mieli, jedynie sim lock trzeba by było ściągnąć... Ale to 20 zł kosztuje. Nie wiem, ile dokładnie ten telefon teraz kosztuje, bo co chwilę są jakieś promocje, ale podejrzewam że ok. 60 funtów -> przeliczcie sobie na polskie, bo nie wiem ile teraz funt kosztuje.
Ja tylko dałem propozycję, jak ktoś jest chętny, to proszę pisać. GG 5699354. ( od 22.07. - 04.08. jestem w Polsce, także nie będe mógł w tym czasie tego załatwić ).

Awatar użytkownika
<<DomiNika>>
Zaawansowana Robsesja
Zaawansowana Robsesja
Posty: 216
Rejestracja: 11:31, ndz, 20.sie 2006
Lokalizacja: Warszawa
Kontaktowanie:

Postautor: <<DomiNika>> » 18:29, śr, 04.lip 2007

o mamo...
ja chcę taki telefon... :)
ale teraz mam 'niestety' wakacyjne wydatki...
nie ma co, idę do pracy... :wink:

może bedę jedną z tych, która odezwie się do Ciebie w tej sprawie ;-)
I'm lovin' ANGELS instead... / NO REGRETS-they only hurt...

Awatar użytkownika
Morris Moss
Robviously Robsessed
Robviously Robsessed
Posty: 1427
Rejestracja: 23:06, pn, 26.lut 2007
Lokalizacja: Księstwo Łowickie

Postautor: Morris Moss » 20:08, śr, 04.lip 2007

zeniu007 pisze:podejrzewam że ok. 60 funtów


Jejku! To on jest niewiarygodnie tani. Funt wart jest teraz chyba około 5 zł, więc kosztuje 300 zł (ok.). Ja za swojego alcatela, który nie ma wapa, dałem 320 zł. To albo mój przesadnie drogi, albo ten bardzo tani. :D

Awatar użytkownika
zeniu007
Robviously Robsessed
Robviously Robsessed
Posty: 856
Rejestracja: 23:23, wt, 13.lut 2007
Lokalizacja: Piła / Newbury ( UK )
Kontaktowanie:

Postautor: zeniu007 » 20:13, śr, 04.lip 2007

No tak jest. Ja dwa miesiące temu jak kupowałem mój drugi już ten sam, bo pierwszy "umarł" to płaciłem 79,99 funtów, ale słyszałem że w tym sklepie znowu są jakieś promocje. Droższy już nie będzie, bo ten telefon juz daaawno w tym sklepie widziałem, poza tym mój pierwszy ten tel. kupiłem jak świeżo wyszedł. No to Morris przepłaciłeś... hihi. Tu zapłacisz ok. 300zł za sam aparat telefoniczny- cały zestaw i nie musisz się martwić abonamentem. :D

Awatar użytkownika
Madzia16pl
Uzależniony od forum
Uzależniony od forum
Posty: 320
Rejestracja: 23:40, śr, 14.gru 2005
Lokalizacja: Siedlce
Kontaktowanie:

Postautor: Madzia16pl » 18:14, ndz, 08.lip 2007

Jak bym miala kase to bym chetnie kupila sam aparat, no ale niestety musze sie teraz z abonamentem bujac, ale nie narzekam :) Wazne, ze mam telefonik i kiedys sobie jeszcze kupie klapke jak mi sie uda, wiec choc troche zrobie go Robbowym :)
Obrazek



Obrazek


Wróć do „Newsy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron