Postautor: inferno » 13:52, czw, 14.kwie 2005
Pełne imie i nazwisko Robbiego to: Robert Peter Williams. Maximilian (a nie maxymilian) to jest raczej jakies imie dodatkowe, ktore moze dostal na chrzcie, ale czytalam ze to nie jest zapisane w akcie urodzenia, czyli sie nie liczy :). Ja bym proponowala usuniecie tego maxymiliana albo chociaz zmiane na Maximilian.
Nazwa jednego z jego albumow to THE EGO HAS LANDED, a nie THE EGO HAS LANDET. Drobna poprawka bylaby wskazana :)
A jeszcze zabawny jest tekst tu na forum:
"My fani Rob'a
Jeśli jesteś fanem Robbie'go, jego ulubieńcem, smakoszem..."
Chyba nikt z forumowiczów nie jest (jak na razie oczywiscie) JEGO (czyli Robbiego) ulubieńcem... hehe ;). Powinno być raczej: "jest on Twoim ulubieńcem"...
Kolorystyka zarowno forum jak i i strony glownej jest super. Bardzo mi sie podoba :). Adres stronki takze swietny. Ciekawe ile kosztowalo zalozenie domeny .pl. Ale z tego co widze stronka na siebie zarabia - reklamy i te sprawy.. bardzo dobrze :).
Co do forum - troche denerwujace sa te ogromne podpisy - sporo osob ma jakies wielkie obrazki albo nawet dwa... To utrudnia czytanie forum, bo caly czas trzeba przewijac - kiepski patent, nie da sie ukryc. Mysle ze wystarczylyby po prostu avatary - to jest moje prywatne zdanie.
Bardzo lubie RW i sama chetnie bym sie zajela taka stronka, ale coz malo czasu mam... moze za jakis czas... hehe ;). Wtedy na pewno powiadomie Was. Poza tym mam nadzieje ze wkrotce Robbie znow do nas zagosci, bo chetnie wybralabym sie na jeszcze jeden jego koncert :).
Pozdrawiam!