Hmmmmm....no,no.Nie powiem,ze chlopcy wygladaja zle .Powiem ze wygladaja bardzo dobrze. Oni dorastali razem ze mna. Jesli ja sie tak wolno starzeje jak oni to wygladam tez calkiem niezle,mlodo-hahah
wg mnie to trójka z nich wygląda nawet nawet
ale Gary taki ulizany ??? daliby sobie spokój z robieniem z niego takiego lalusia, no przecież w tym wieku to nie przejdzie ....
Joanna dzieki juz sobie zapisałam są piękne. Jason i Howard najseksowniejsi faceci z tej całej czwórki. Po prostu niech mi sie dzisaj przyśni chocaż jeden. Byle nie Mark - chudości to ja ma w realu za dużo Joanna ja widze że u Ciebie klimaty TT tak ja u mnie ciagle żywe A Gary wcale nie jest ulizaniec to tylo sesja oto dowód zdięca z 27.10. z Włoch
Tak Aguśka u mnie wciąż klimaty TT żywe tak samo jak 13 lat temu kiedy zaczęłam Ich słuchać Mam nadzieję że Ich płyta się świetnie sprzeda bo od tego zależy czy wyruszą w europejską trasę chociaż teraz i tak podróżują po całej Europie promując singiel "Patience"
A z tego co wiem Nigel nie jest Ich menadzerem.
czy oni planują wrócić na dłużej czy tylko jedną płyte?
Sadze,ze marza znow o wielkiej karierze .Jesli plyta sie przyjmie to pewnie nagraja nastepna i wroca znow na listy przebojow .Takze mozemy sie raczej liczyc z "Take That ist back" ...na dluzej .Nie mam nic przeciwko
Powiem jedno -Patience- jest nieziemska mimo, iz za nimi nie przepadam to tutaj mnie miło zaskoczyli A tak szczerze mówiąc to byłam pewna,że to Howard śpiewa
No, zobaczymy jak się ta sprawa z ich powrotem zakończy, chciałabym, żeby wrócili i pokazali jeszcze co potrafią A po zdjęciach widać, że są w dobrej formie