"Co to jest Internet Explorer!
- Program do sciagania Firefoxa.
Cytat:
- Ten Hetfield jednak jest wszechstronnie utalentowany. W niedzielę brał udział w F1 Grand Prix Turcji z Robertem w teamie a w tygodniu koncerty. Jak on to ze sobą godzi?
- Nauczył się od Ullricha, który wiele lat był zawodowym kolarzem, wygrał Tour de France, a w międzyczasie koncertował i nagrywał z Metalliką.
- Nie można zapomnieć, że w 1410 był jeszcze Mistrzem Zakonu Krzyżackiego. Się chłop nieźle trzyma.
- Ale najbardziej utalentowany był jednak Armstrong: wygrał siedem razy Tour de France, zrobił wspaniałą karierę muzyczną i jeszcze księżyc sobie odwiedził.
- W jego przypadku niesamowite jest to, że jednocześnie był wokalistą jazzowym, nagrał przecież słynne "What a wonderful world", a obecnie występuje z Green Day, czyli zespołem punkowym. Szacunek.
- King też jest utalentowany: gra w Slayer, pisze horrory, a wolnej chwili nagrywa płyty blusowe.
- Jest jeszcze promotorem walk bokserskich, a w młodości jako pastor działał na rzecz równouprawnienia w Stanach.
- A Schumacher? W latach 80-tych jeden z najlepszych bramkarzy świata, później wielka kariera w F1, no i do tego reżyser.
- A Dudek gra na bramce w Realu, na obronie w Odrze Wodzisław i w pomocy w Wiśle Kraków i to czasami w jeden weekend! A w tygodniu jest historykiem IPN-u! Tylko pozazdrościć kondycji!
- I jeszcze jest liderem zespołu bluesowego, koncertuje i co roku organizuje Rawa Blues Festival w Katowicach - ma gość talent i kondycje.
- A Trujillo nie dość, że gra na basie to jeszcze jest kardynałem.
- Ja go nie lubię, bo kiedyś był dyktatorem.
- Wachowski to dopiero karierę zrobił. Zaczynał jako kierowca u Wałęsy, a potem razem z bratem wyreżyserowali "Matrixa" i wszystkim kopary opadły.
- Nie zapominajcie o Tomie Crusie, który w wolnych chwilach był Penelopą, a najlepsze, że udawał, ze był ze sobą parą!
-
I Tak wszystkich przebija Wiliams, który w latach 70tych ścigał się z powodzeniem w F1, potem został aktorem i następnie postanowił zostać wokalistą w grupie Take That.
- I skomponował muzykę do Gwiezdnych Wojen i nie tylko.
- No i tenisistką został, a nawet dwiema."
Tekścik prosto ż żarcików z forum budowlanego...
Czyli już wiemy co porabia Williams
Tenisistką został ...