No wlasnie sie dowiedzialam o co chodzi z tymi naklejkami . W Niemczech zostaly rzucone do sklepow ktore je zamowily. Moze nie kazdy sklep o tym wiedzial.Kumpela dzis kupila rodeboxa w innym sklepie i oni pierwszy raz slyszeli o jakiejs naklejce. Moze na Polske wcale nie poszly bo nikt nie wiedzial ,ze cos takiego istnieje i poprostu nie zamowil. Podobno nie wyprodukowali duzo tych naklejek wiec moze ich wcale w calej Polsce nie byc ...smutne,ale cos czuje ze prawdziwe.
Heh to w takim razie w Polsce na pewno nie będzie naklejek...Pewnie będą, ale w Wielkiej Brytanii itp. w Polsce wątpie, żeby wiedzieli o naklejeczkach...
Kurde ja też chcę taką naklejkę ( choć wcale nie widziałem, jak ona wygląda... ) W sobotę pójdę i kupię, nakleje na komputer ( jeśli w ogóle będzie tam pasowała, bo nie mam pojęcia, jak ona wygląda... )
Nie mogę znaleźć jej na linku, który podała Andulka...
Niestety u Nas w Polsce ta naklejka nie była dostępna z Rudeboxem Chyba, że zeniu planujesz wypad w celu zakupu gdzie indziej to może się uda A naklejka dość duża
Agnieszka ja mieszkam w UK, więc nie będzie problemu ze znalezieniem tego singla... Jak jest duża, to świetnie!!! Mam nadzieję, że zajmie całą powierzchnie tylną mojego monitora...
Dziękuje. Tylko nie wiem, jak ona wygląda, bo nie wiem, dlaczego nie mogę jej zobaczyć na tym linku podanym u góry strony... Może ktoś ją opisać??Z góry dziękuje
Qrde, a ja singiel zakupiłam jakiś czas temu w Niemczech i też naklejki nie dostałam... W Polsce to nawet na to nie licze, bo nigdzie w Poznaniu nie widziałm na półce sklepowej Rudeboxa, a co dooopiero naklejki
I sit and wait, does an angel contemplate my fate...
Dokladne wymiary: 68X33 wiec Zeniu potrzebny Ci raczej duzy monitor .Fotka przystosowana do naklejenia na szybe samochodu ....a ja nadal trzymam ja w szafie