Jakby ktoś się jeszcze rozglądał za biletem - sprzedam jeden bilet do Pragi, na zwykłą płytę ("stani") za normalną cenę... nie chcę nic na tym zyskać, po prostu osoba, która miała ze mną jechać, jednak nie da rady i chcemy odzyskać zainwestowaną kasę
Po sieci krąży już prawdopodobna set lista. Nie będę wstawiać bo nie chcę spoilerować ,a kto chce znaleść ten sam poszuka. Powiem tylko,że mi się bardzo podoba i po raz pierwszy od 1997 roku nie będzie Angels (oczywiście jeśli to prawda) ale wiadomo już ,że RW i zespół rozpoczęli przed weekendem próby więc może ...
To zasługuje na oddzielny wątek. Czy fani RW wyobrażają sobie jego koncert bez "Angels." Ja szczerze mówiąc nie bardzo, nie jestem pewien co mogłoby go zastąpić. Chociaż, to ciekawe, z przyjemnością się przekonam. To znaczy zobaczę kiedyś jeśli będzie jakaś relacja. Już nie mogę się doczekać. Na wasze, szczere relacje również liczę.
Ja mam nadzieje na takie pół na pół, czyli co najmniej 8 standardowych hitów takich jak Angels, Come undone, Feel, No regrets, Candy czy Millenium i reszta swingu.
A ja bardzo Wam zazdroszczę tej setlisty. Jak widać, nie da się zadowolić wszystkich. Ciekawe czy będzie DVD. Rzeczywiście, skoro materiał na trasę ma być wyłącznie swingowy ( to chyba pierwsza taka trasa ) to brak Angels jest zrozumiały. Na albumie panują różne nastroje, ożywiające, liryczne, jak zwykle u Williamsa. Więc utwory takie jak "Go Gentle", "Puttin On The Ritz", Shine My Shoes...spełnią swoją rolę.
No też bym wolał, żeby było choć kilka utworów "nie-swingowych" - nie byłem dotąd na koncercie Roba i chciałbym choć parę usłyszeć (choć i tak wybiorę się na kolejną trasę na pewno...). I sądzę że dłuższa jednak będzie ta seta trochę niż to co jest na tej liście...
Ja się zastanawiam jakim cudem Rob dalej, po tylu latach może się wczuwać w śpiewanie Angels. Naprawdę bardzo go za to podziwiam. Cóż, jeśli lista byłaby jedynie swingowa, brak tego utworu uznałbym za w pełni usprawiedliwiony.
PATRZCIE NA TO!!!!
scena na ndchodącą trasę!
Uważam,że wygląda absolutnie niesamowicie!!
Wyobrażcie sobie tancerzy i zespół na podwyższeniach, schody etc i to jak Rob będzie się w koło przemieszczać!
A no i wybieg po kole więc w środku niego na 100 % będą stać ludzie z biletami inner circle (czy. ja )
ojj tak tego na pewno potrzeba Powodzenia zatem Gringo ale to daje i mnie szanse na moich Regular standing biletach być bliskoo sceny
btw. mamy na forum kogoś kto będzie w Budapeszcie? Praga Iwona gadza się? a reszta? sork ijuz nie pamiętam. A chciałabym żebyście robil izwiady jak będą inner circle wpuszczane, osobna kolejka czy jak wielkie dzięki za kazde info